Великденска празнична буря, която донесе предупреждения за внезапни наводнения в Лос

...
Великденска празнична буря, която донесе предупреждения за внезапни наводнения в Лос
Коментари Харесай

Масови гръмотевични бури, торнада, очаквани в САЩ, засягащи 50 милиона американци

Великденска празнична стихия, която донесе предупреждения за неочаквани наводнения в Лос Анджелис и мощен дъжд и планински сняг в огромна част от останалата част на Калифорния насочва погледа си към сърцето на нацията да стартира през първата седмица на април, защото в понеделник се развива зона с ниско налягане в централните равнини.

Прогнозните модели демонстрират, че първото необятно публикувано тежко метеорологично събитие ще бъде концентрирано над средата на Съединени американски щати в понеделник, преди да се плъзне на изток и да засегне области като долините на Тенеси и Охайо във вторник. Гръмотевичните стихии могат да съдържат разрушителни пориви напразно, чести мълнии и торнада.

„ Това, което стартира на запад, в последна сметка би трябвало да пристигна на изток “, сподели метеорологът Джейн Минар на FOX Weather. „ Цялата тази сила, до момента в който се измества през уикенда над Четирите ъгъла, получава втори живот, до момента в който се развива над централната част на Съединени американски щати. “

Прогноза за понеделн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР